Engkau

Antara Pic Yang Ada Masa Merekod2 Untuk Upload dekat YouTube :)

"aku mengenalimu saatku pergi kelas malam di sekolahmu,
aku teringat kamu waktu zaman kita muda-muda dahulu,
kau dan aku, kita bertemu."
"kau, manis rupamu membuat lidahku kelu diam membisu,
kau sering duduk dimeja itu,
kumemandangmu dari sudutku."
"dan kini kita tak lagi sehaluan,
semuanya sibuk dengan urusan,
tapiku sering teringatkan mu,
kerna kau satu-satunya kekasih gelapku"
"aku cuma insan biasa yang selalu mengharap cinta darimu,
kau insan luar biasa yang berjaya mencuri hatiku~"

Haaa, inilah lagu yang berjaya menembusi carta hitz.kiok.com FM yaa kawan2 semua :D i'm just kiddin :P by de way, ini adalah lagu yang aku dapat buat dengan kawan aku yang diberi nama Abdul Raouf bin Rahim Maarof. Yang Rahim Maarof tue tolonglah jangan percaya erh hehehe.

Inilah lagu yang dapat buat sekali n sekejap jek record tanpa sebarang masalah walaupun ada salah2 skit guitar tapi tak mengapa, akan diperbaiki lagi.

Tak top pun lagu nie tapi saja nak share2 sebab sharingkan caringkan. Tak suka tak payah dengar. Dicipta berdasarkan pengalaman aku tentang si Dia tapi si Dia tak pernah nak memahami. Macam gitulah cerita dia. Btw, layans jelar erh. Ada apa2 boleh komen dengan komen yang membina.


psst: lagu nie dah lama act dibuat tapi disebabkan kebuntuan nak update apa, aku update jek lar apa yang patut. Taknak ada sawang kat blog aku.


4 comments:

  1. lagu untuk pencinta yang masih optimistik tentang cinta, semestinya bukan aku.

    ReplyDelete
  2. hahahaha. macamlah kau tak kenal aku. hehe :D

    ReplyDelete