Gorgeous Hot Babes, Babes?


Yes, ini lelaki. Simpan sahaja hasrat nak memikat itu kepada sesiapa kaum Adam yang membaca blog ini. Nama lelaki ini Reechada Petcharata atau nama perempuannya Nong Poy Treechada. Nong Poy dilahirkan pada 1984 dan mula merasakan jiwa kewanitaannya semenjak dia masih dibangku sekolah sampaikan dia merasakan dirinya lebih sesuai menjadi seorang wanita daripada seorang lelaki.

Negara yang mengamalkan sistem pemerintahan demokratik beraja berperlembagaan yang agak sama seperti Malaysia, negara ini membenarkan pelacuran dan kebebasan berjantina mengikut keinginan sendiri. Alhamdulillah Malaysia kuat lagi pemerintahan yang berteraskan Islam. Oleh itu, Nong Pay dengan selamba yayanya membuat pembedahan transeksual atau pembedahan kelamin pada umur 17 tahun. Wat The Ikan Sardin Tuna! Nak tahu geli & sakit ke tak transexual operation nie? Click SINI untuk menonton video yang akan membuat anda tak senang duduk lagi2 kaum Adam.


Dengan kecantikan yang dia ada, eh, silap! Dengan kejambuan yang dia ada, dia pernah menyertai dan memenangi Pertandingan Kecantikan Miss Tiffany pada umur 19 tahun dan juga pernah menjadi Miss International Queen (lady-boy) 2004. Pasti ramai aweks diluar sana mungkin ada rasa bengang sikit dengan ke'jambu'an yang dia ada sebab dia tidak membuat pembedahan plastik pun pada wajah, namun begitu. Namun begitu, dia tetap buat pembedahan dekat alat kelaminnya. Euww.


Tunang kepada Nong Poy. Siap dapat tunang lagi. Jangan main2.


Inilah muka masa kecil2 yang mak ayah dia belai2, jaga sehabis baik dan kalau nyamuk datang sentuh pun tak mungkin seorang ayah dan ibu kasi. Tak tahulah kalau parent Nong Poy ini ada problem, tapi inilah yang dibalas Nong Poy terhadap kedua ibubapanya, dengan menjadi perempuan. All-haillah Nong Poy *mata ke atas, tangan ke dada*


Sesungguhnya, kecantikan itu mungkin boleh membunuh dalam diri anda. Dalam diri anda, rohani dan mungkin boleh dibawa ke jasmani *operation euw tue*

Salah satu cara untuk mengenal pasti itu perempuan ataupun tidak. Suara.



16 comments:

  1. yang buat aku tertipu adalah senyuman dia dalam pics 2...WTH!
    kalah fasha sandha...

    ReplyDelete
  2. kita umat akhir zaman, bukan?

    ReplyDelete
  3. kita ini umat akhir zaman, bukan?

    ReplyDelete
  4. aku dh tgk video tukar jantina sebelum ni.. aku tak tau video kau macam mana.. terus terang aku cakap.. mmg aku termuntah masa tgk video tu.. dan membuat jiwa aku kacau sekejap.. lepas tgk video yg aku sempat tgk separuh tu.. aku terus tido, sbb badan aku rasa tak sedap.. mmg laknat la tukar jantina termasuk la doktor laknat

    ReplyDelete
  5. uih...selera pulak tunang dia tu kt lelaki...ewww

    ReplyDelete
  6. hahaha aah, nie memang lelaki pun die nie :D

    ReplyDelete
  7. pergh! mmg jeles nie! cantik siottt!!!

    takpe2 kita tgk akhirat nt dia cantik ke tak

    ReplyDelete
  8. euwwwwwww!!!! tapi lawa gak..hhahahah

    ReplyDelete
  9. Lawa dan cantik bukan subjektif. Takpe2, akhirat ada :)

    ReplyDelete